Muziekthema

Ben jij een echte muziekfanaat en beluister je de nieuwste albums als eerste? Of speel jij in een band of zing jij de sterren van de hemel? Kies dan voor een Sweet 16 thema dat bij je past: een party in muziekthema! Bij een muziekthema hoort niet alleen een bepaald soort muziek en kleding maar ook aankleding. Tips voor een Sweet 16 muziek party vind je hier!

Aankleding
Je kunt voor verschillende soorten feestdecoratie kiezen voor je Sweet 16 muziek feest. Om je op ideeën te brengen, hebben wij alvast een aantal spulletjes uitgezocht om van jouw feest een feest te maken om nooit te vergeten. Bijvoorbeeld een bijzondere variant op de rode loper: een loper met daarop pianotoetsen! Zo breng jouw gasten al in de stemming voordat ze binnen zijn.

Bij muziek denk je natuurlijk meteen aan bladmuziek: zwarte muzieknootjes op een witte achtergrond. Ook dit kun je gebruiken in de aankleding van jouw Sweet 16 party. Hieronder vind je veel feestartikelen in dat thema: hangdecoratie voor aan het plafond, bordjes met muzieknotenprint voor de hapjes, partytape met muzieknoten erop en zelfs vlaggetjes voor in de hapjes met deze print! Genoeg om uit te kiezen dus voor een geweldig feest!

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

De muziek
Het allerbelangrijkste op een Sweet 16 party in muziekthema is natuurlijk: de muziek. Je kunt zelf muziek uitkiezen in het jouw favoriete genre en dat afspelen via bijvoorbeeld een laptop. Wil je het beter aanpakken? Huur dan een DJ in die de hele avond voor jou en jouw gasten muziek draait. Jouw gasten kunnen dan ook verzoeknummers aanvragen waardoor de muziek voor iedereen leuk is. Geen budget voor een DJ? Maak dan bijvoorbeeld een Spotify-afspeellijst waaraan alle gasten muziek kunnen toevoegen. Zo heb je de hele avond muziek zonder zelf lang muziek uit te moeten zoeken.

Kleding
Een muziekthema is perfect voor een goede verkleedpartij. Laat je vrienden als hun favoriete artiest komen, denk aan: Amy Winehouse, Michael Jackson, Freddie Mercury of juist een artiest die op dat moment heel erg populair is. Organiseer een wedstrijd wie het beste kostuum heeft en geef de winnaar onze uitgekozen microfoon award.

Als laatste nog één tip voor je Sweet 16 muziekthema feest: zorg ervoor dat de muziek niet te hard staat. Je hebt geen zin in boze buren, dus let op het volume of ga op tijd langs de deuren om het te melden. Veel plezier op je muziekfeest en dans tot de vroege uurtjes!