Sweet 16 versiering

Wordt jij binnenkort 16? Wat leuk! Eindelijk kan je die fantastische sweet 16 party geven waar je jezelf eens lekker kan bij laten gaan. Wij hebben alvast een heel aantal leuke sweet 16 artikelen en spulletjes verzameld om van jouw party een geslaagd feestje te maken. Verstuur de uitnodigingen voor jouw sweet 16 op tijd en zet alvast je sweet 16 verjaardagskroon op en let’s get it started!

Helemaal hoe jij het wilt 
Wil je jouw gasten onthalen met een roze loper? Wil je dat de feestruimte overal 16 jaar heeft hangen? Denk hierbij aan een spandoek, een schild, posters, een uithangbord, hangdecoratie zoals slingers, … En wat dacht je van foute slingers en decoratie? Denk aan confetti, balonnen, enz.

De feesttafel is de eyecatcher van jouw sweet 16 party en verdient dan ook de nodige aandacht. Zorg voor een catchy tafelkleed waarop je de drankjes, hapjes, taart en de cadeautjes op kunt plaatsen. Op de verjaardagstaart mogen natuurlijk geen kaarsjes ontbreken: de sweet 16 kaarsjes. Bescherm de tafeldoek met coole sweet 16 placemats. Om het helemaal af te maken kun je bij ons ook bekers bestellen die helemaal gepersonaliseerd zijn met de opdruk die jij wenst. Er zijn ook bordjes en servetten in het sweet 16 thema verkrijgbaar.

Resultaat 1–24 van de 50 resultaten wordt getoond

De coolste sweet 16 artikelen voor een geslaagd feest  Ontdek snel ons fantastische aanbod aan artikelen voor het vieren van jouw 16e verjaardag. Dankzij deze coole en feestelijke party artikelen wordt jouw feestje gegarandeerd een succes. Een verjaardag om nooit meer te vergeten!