Je moet van alles regelen om je Sweet 16 perfect te laten verlopen. Wij hebben een aantal punten voor je die belangrijk zijn:

UITNODIGINGEN ONTWERPEN EN VERSTUREN

Als eerste moet je iedereen uitnodigingen die je graag op je feest wilt hebben. Dit kan natuurlijk via Facebook, maar via de post is veel leuker! Als je handig bent met Photoshop kun je een leuke uitnodiging in elkaar zetten.

SPECIALE SWEET 16 TAART

Bij een verjaardag hoort een taart. Bij een Sweet 16 hoort een speciale taart. Ga eens kijken bij een patisserie zij maken de beste en lekkerste Sweet 16 taarten.

ENTREE-ACT

De entree van een Sweet 16 hoort uniek te zijn dat aansluit bij het thema.

CATERING

Eén van de belangrijkste onderdelen van een feest is de catering. Wanneer de catering niet goed is, zijn je gasten niet tevreden. Binnenlands gedestilleerd, buitenlands gedestilleerd, Petit fours, barbecue, 4-gangen diner, bittergarnituren, cocktailbar en loungebar. Alles is mogelijk!

LICHT & GELUID

Sfeer creëer je door middel van licht en geluid. Voor iedere locatie heb je andere verlichting en geluidsapparatuur nodig. Zorg ervoor dat de locatie letterlijk perfect wordt uitgelicht, met bijbehorende kwalitatieve geluidsvoorzieningen.

DANSACTS

Om het entertainment gehalte te verhogen bestaat de mogelijkheid om dansers en/of danseressen in te huren. Deze acts draaien natuurlijk allemaal rondom het gekozen thema.

ARTIESTEN EN DJ’S

Bij elk feest hoort muziek. Je kunt een band worden inhuren, een house DJ of een bekende Nederlandse zanger of zangeres.

THEMA AANKLEDING

Om de sfeer en thema compleet te maken moet je zorgen voor een goede aankleding. Met de aankleding komt het thema meer tot z’n recht, en creëer je een intensievere sfeer. Je kunt aankleding zelf maken, inhuren of kopen.

KLEDING

Als jarige moet je natuurlijk opvallen! Doe je nieuwste kleren aan of koop een nieuw sweet 16 jurkje. Laat al je gasten in witte kleding komen en draag dan zelf een fel gekleurd jurkje of blouse.

TENTEN

Wanneer je graag een feest in de tuin wilt organiseren bestaat er de mogelijkheid om een grote tent te laten plaatsen. Alle maten en soorten zijn er beschikbaar.