Sweet 16 feest

Ben je bijna 16? Dat vraagt om een Sweet 16 feest! Deze onvergetelijke leeftijd moet worden gevierd met een vette party! Verras je vrienden en jezelf met hét beste verjaardagsfeest ooit! Op deze site vind je alle info over het organiseren van dé beste Sweet 16 feesten! Ieder feest is uniek en moet garant staan voor een exclusieve belevenis waar de jarige en zijn of haar vrienden nog lang over zullen praten!

Jouw ultieme sweet 16 feest organiseer jij helemaal zelf!

Alles is mogelijk, je kunt jouw verjaardagsfeest zo uniek mogelijk maken als je zelf wilt! Limousine? Bekende DJ? Speciale locatie?

Galastijl, lounge club of beach partij?

Het organiseren, regelen en het verzorgen tot in de puntjes van jouw ideale verjaardagsfeest. Je moet je goed voorbereiden als je wilt dat het feest een succes wordt. Van een super chique Black & White feest tot een beachparty met club en house muziek. Alle themafeesten zijn mogelijk, als je maar een beetje creatief bent.

Ook de locatie moet je kiezen: wil je het feest buiten in de tuin? In de zomer aan het zwembad of wil je tenten plaatsen in de herfst of winter? Misschien wil je jouw feest wel in die ene vette discotheek in de buurt.

Decoratieve hawaii thema palm bladeren 4x stuks –
4x Hawaii kransen/ketting/krans wit/blauw –
Funny Fashion Hawaii palmbomen thema feestslinger – gekleurd – 400 cm – papier –
Broche met zilveren glitter bloem –
Neon gele hawaii krans 6 stuks –
Boland Hawaii krans/slinger – Tropische kleuren mix groen/wit – Bloemen hals slingers –

Aankleding en decoratie

De sfeer van je feest wordt voor een groot deel bepaald door de aankleding en decoratie. Een mooi aangekleed feest hoeft helemaal niet duur te zijn. Diverse webshops bieden speciale sweet 16 aankleding aan. Als je deze besteld heb je meteen alles in huis voor een goede basis.

Licht, geluid en een DJ Booth

Een eigen dance-event met een licht- en lasershow en je favoriete DJ achter de DJ booth. Rookmachines, Bubble bellenblaas machines en stroboscopen. Vraag eens bij een techniekverhuurbedrijf bij jou in de buurt wat ze allemaal verhuren.

Themafeesten

Themafeesten zijn er in alle soorten en maten. Het geeft een extra meerwaarde aan jouw Sweet 16 feest. Je creëert een unieke en exclusieve sfeer met een thema. Daarnaast kun je een dresscode instellen, zodat jouw gasten in stijl komen op het feest. Welke wij erg leuk vinden zijn Hawaii thema, het rozen thema feest en het Hollywood thema.

Niks is te gek, alles kan. Als je een beetje creatief bent, een paar handige vrienden hebt die willen helpen en een beetje budget hebt kun je jouw eigen feest helemaal uniek maken. Je vrienden zullen jouw feest niet snel vergeten. Lees alle tips op onze website, wekelijks bloggen wij nieuwe ideeën en tips over Sweet 16 feesten, horeca, aankleding en fashion. 

12 zilveren Hawaii kransen –
Verjaardagskaart/ansichtkaart 16 jaar voor verjaardag / sweet sixteen –
2x WC-papier toiletrol fuchsia 140 vellen –
2x Cannabis slingers –
Opblaasbare palmboom tropische drankkoeler 180 cm –
12 Hawaii slingers Duitsland / Belgie –