Hawaii themafeest

Categorie

Categorie
  • All
  • Sweet 16 feestartikelen (13)
  • Sweet 16 Slingers (13)
  • Ballonnen (1)

FILTER OP VERSIERING TYPE

FILTER OP VERSIERING TYPE
  • 16 jaar versiering (13)
  • Slingers (13)
  • Ballonnen (1)

In Nederland is het weer vaak grauw, nat en koud. Op zo’n moment zou je het liefste een weekje vakantie vieren op Hawaii met een stralende zon en cocktails aan het strand. Helaas is dat net iets te duur, maar je kunt Hawaii naar jouw huiskamer halen met een Sweet 16 Hawaii themafeest! Bij een Hawaii-feest horen natuurlijk hula-rokjes maar ook muziek, aankleding en uitnodigingen. Meer over het organiseren van een Hawaii themaparty Sweet 16 vind je hier.

 

Aankleding
Decoratie en aankleding voor een Hawaii-feest moet zomers en kleurrijk zijn. Een aantal van dit soort feestartikelen en spulletjes hebben wij alvast voor je uitgezocht. Bijvoorbeeld een vrolijk tafelkleed in beach thema voor de tafel met hapjes en drankjes. Bij de voordeur kun je het zomerse deurgordijn hangen wat je hieronder vindt. Ook vind je hier servetten, bordjes en leuke palmboomballonnen. Daarmee zorg je ervoor dat jouw feestlocatie een zomers gevoel geeft.

Kleding
Een Hawaii themafeest is niet compleet zonder hula-rokjes en foute Hawaii-overhemden. Geen zin om een hele outfit aan te trekken? Zet dan een tropische zonnebril op je neus of zet een flamingohoed op je hoofd. Die vind je hieronder. Wil je toch iets meer aan je kleding voor het feest doen? Een vrolijk jurkje of felgekleurd t-shirt met zonnebril is ook al partyproof. Vier je jouw feest op het strand? Denk daar dan wel aan bij het kiezen van outfit: schoenen vol zand zijn allesbehalve fijn.

De muziek
Vrolijke deuntjes passen goed bij een Sweet 16 Hawaii-feest. Je kunt zowel muziek met tekst als zonder tekst gebruiken. Het gaat er namelijk om dat de muziek jou en je gasten het idee geeft dat het zomer is. Geen idee wat je moet draaien? Zoek dan de zomerhits van afgelopen of deze zomer op. Die nummers zullen je ongetwijfeld doen terugdenken aan jouw dagen in de zon.

Uitnodigingen
Uitnodigingen voor een Hawaii themaparty zijn meestal erg kleurrijk en vol met bloemen, palmbomen, kokosnoten en papegaaien. Ga aan de slag met Photoshop of een ander programma en maak de uitnodigingen extra vrolijk en zomers. Zo krijgen jij en je gasten al een Hawaii-gevoel voordat het feest begonnen is. Niet zo’n held met computers? Vraag dan of iemand anders de uitnodigingen voor je maakt of laat ze maken.Met deze tips wordt jouw Sweet 16 Hawaii themafeest een feest dat jou extra in zomerstemming brengt. Vergeet vooral niet om tropische hapjes en drankjes te serveren. Veel plezier op jouw feest!

Social Media Posts

This is a gallery to showcase images from your recent social posts