VIP themafeest

Volg jij het wel en wee van celebrityland op de voet? Zou jij zelf misschien wel een beroemde zanger/zangeres of acteur/actrice willen zijn? Geef dan een VIP themaparty voor je Sweet 16! Op VIP themafeest voelen jij en jouw gasten je even een beroemdheid, want alles draait om Hollywood, Oscars, rode lopers en paparazzi op een Sweet 16 VIP feest. Bij een VIP themafeest hoort een bepaald soort kleding, muziek, uitnodiging en natuurlijk decoratie. Tips voor een perfect VIP Sweet 16 vind je hier.

Aankleding
Om jouw gasten een echt filmsterrengevoel te geven, is de aankleding van het feest erg belangrijk. Geen idee welke decoratie nodig is? Wij hebben alvast wat feestartikelen en items voor je uitgezocht. Bijvoorbeeld wanddecoratie met paparazzi of Oscars voor op de muren. Zo lijkt jouw locatie al op een feestje in Hollywood. Een rode loper mag natuurlijk ook niet ontbreken: hieronder vind je twee verschillende rode loper voor bij jouw voordeur. Vergeet ook niet de VIP-caps en ballonnen!

Kleding
Dit feestje is gemaakt voor verkleedpartijen: ga als jouw favoriete celebrity of paparazzi. Maak hiervan de dresscode zodat jouw gasten ook als beroemdheid komen. Denk bij celebrities aan acteurs of actrices zoals Johnny Depp of Jennifer Lawrence, artiesten zoals Taylor Swift of Miley Cyrus of andere sterren die op dat moment populair zijn. Als paparazzi komen? Neem dan een grote camera mee en zet een petje op je hoofd: klaar om te gaan!

Muziek
Een Sweet 16 VIP themafeest draait om celebrities, dus draai muziek van bekende artiesten! Geen inspiratie? Kijk dan in de Top 40 voor muziek voor op je feest. Je kunt ook jouw gasten zelf liedjes aan de lijst laten toevoegen tijdens het feest. Tip: zet in de afspeellijst ook een paar nummers die íédereen kent. Kunnen jij en je gasten lekker vals meezingen op oude klassiekers of juist nieuwe nummers. Dat houdt de sfeer er goed in.

Uitnodigingen
Uitnodigingen maken die passen bij jouw VIP themafeest? Geef ze dan een officiële look: daardoor lijkt het alsof het een uitnodiging voor echte beroemdheden is. Nog chiquer laten lijken? Schrijf dan de uitnodigingen in het Engels: het feestje draait immers om Hollywood. Inspiratieloos? Kijk dan online voor voorbeelden. Doe er als laatste een mooie envelop omheen met sierlijk geschreven letters en voilà: de perfecte uitnodiging.

Als laatste tip: begin op tijd met het bedenken en maken van je celebrityoutfit. Je wilt natuurlijk dat alle ogen op jouw gericht zijn en dat lukt beter als het een gaaf kostuum is. Geniet van je feest en je verjaardag!

Sorry, no content found.

Social Media Posts

This is a gallery to showcase images from your recent social posts