Hollywood themafeest

Categorie

Categorie
  • All
  • Ballonnen (20)
  • Sweet 16 feestartikelen (20)
  • Sweet 16 versiering (2)
  • Sweet 16 Slingers (1)

FILTER OP VERSIERING TYPE

FILTER OP VERSIERING TYPE
  • Ballonnen (20)
  • 16 jaar versiering (19)
  • Folie Ballonnen (1)
  • Slingers (1)

Het allerbelangrijkste voor een Hollywood sweet sixteen is natuurlijk een rode loper. Een rode loper staat erg chique en brengt jouw gasten bij aankomst al in de stemming. Op deze website vind je niet alleen rode lopers in allerlei soorten en maten maar ook roze, zwarte en gouden sterren lopers. Geef je een party voor alleen jouw vriendinnen? Kies dan voor een roze loper en laat die kleur terugkomen in de decoratie van jouw feestlocatie zelf.

Naast een loper kun je losgaan met glitters, goud en zilver. Zo kun je de lampen vervangen door de gouden en zilveren kroonluchters die je bij ons in het assortiment kunt vinden. Vergeet verder niet om ballonnen en slingers op te hangen (ook met glitters natuurlijk) en een tv of een beamer te regelen om daar tijdens het feest films op te kunnen kijken. Kies van tevoren een aantal Hollywood films uit of laat jouw gasten een film zoeken.

Kleding voor jou en de gasten Het leukste kostuum voor een Hollywood party is dat van een bekende acteur, actrice of andere beroemdheid. Online of in kostuumwinkels kun je zulke kostuums vaak vinden. Geen inspiratie voor een outfit? Ga dan als paparazzi met een grote camera en een zwart petje op of bodyguard in bijvoorbeeld een zwart pak of jasje.Op jouw Hollywood sweet sixteen feest kun je als iedereen als celebrity verkleed is ook prijzen uitreiken. Wie ziet er het mooiste uit en wie heeft het origineelste kostuum aan? De winnaars krijgen natuurlijk een mooi gouden beeldje mee naar huis tijdens de feestelijke prijsuitreiking. Bijvoorbeeld een Oscar, die je op deze pagina vindt. Geen echte Oscar, maar wel eentje die voor extra sfeer zorgt op het feest.Een Hollywood party zal ongetwijfeld voor een chique, feestelijke en mooie sweet sixteen zorgen. Amerika ligt duizenden kilometers hiervandaan maar hoe groter je jouw feest organiseert, hoe dichterbij het echte Hollywood zal voelen. Veel plezier alvast en maak er een gaaf feest van!

Sorry, no content found.

Social Media Posts

This is a gallery to showcase images from your recent social posts