Apres ski themafeest

Het einde van het jaar komt weer in zicht: het weer wordt slechter, de jassen dikker en de bomen steeds kaler. Er is wel één groot voordeel aan de koude winter: wintersportvakanties! In Nederland zijn er helaas geen bergen, maar je kunt wel de wintersport in huis halen als je jarig bent: organiseer een party in Après-ski thema! Bij een Après-ski feest hoort bijpassende kleding, muziek en uitnodigingen maar ook aankleding. Tips daarvoor vind je hier!

Aankleding
Een Sweet 16 in après-ski thema is natuurlijk niet compleet zonder sneeuw. Echte sneeuw is huis halen is een beetje lastig (ook omdat het gaat smelten) maar decoratie in sneeuwthema is een stuk makkelijker. Om het je nog makkelijker te maken, hebben wij alvast een paar feestartikelen uitzocht. Denk bijvoorbeeld aan een slinger met sneeuwvlokken voor aan het plafond of raamdecoratie met glitter sneeuwvlokken voor op het raam. Daarnaast vind je hieronder verschillende scenesetters en muurposters in een winters thema. Bij een après-ski feest hoort ook (veel) bier. In dat thema vind je hier ook vlaggenslingers en ballonnen. Zo maak je jouw après-ski feestlocatie alvast sfeervol.

Kleding
De dresscode voor een Sweet 16 après-ski themafeest is Tiroler. Voor de dames houdt dat in: Oostenrijkse Tiroler jurkjes met vlechtjes in het haar en lange, witte kousen. Mannen dragen een Lederhosen, een Tiroler overhemd en witte sokken. Het zal er waarschijnlijk erg lachwekkend uitzien, maar dat is juist het leuke aan dit thema. Zorg ervoor dat iedereen zich aan de dresscode houdt voor een extra winters sfeertje.

De muziek
Een Sweet 16 après-ski feest is niet compleet zonder foute, Duitse après-ski muziek. Kijk voor après-ski nummers op internet: er zijn veel lijsten met deze muziek, het ene nummer nog fouter dan het andere. Stop er ook een paar hits in die iedereen kent: dan kunnen jij en je gasten gezellig met zijn allen meezingen voor een extra goede sfeer.

Uitnodigingen
Op uitnodigingen voor een Sweet 16 après-ski party horen sneeuwvlokken, bierpullen en natuurlijk de ski’s. Je kunt de uitnodigingen zelf ontwerpen: ga hiervoor lekker los in bijvoorbeeld Photoshop en maak er een zo fout mogelijke uitnodiging van. Nog leuker is om de uitnodiging in het Duits te maken zodat ze nog beter aansluiten bij het thema. Niet zo’n held met Photoshop? Kijk dan online voor voorbeelden.

Met de bovenstaande tips maak jij van je après-ski party een knalfeest. De winter hoeft helemaal niet saai te zijn met een geslaagd après-ski feest!

Sorry, no content found.

Social Media Posts

This is a gallery to showcase images from your recent social posts