CSI themafeest

Ben jij zo iemand die elke misdaadserie op Netflix al gekeken heeft? Lees jij het liefste over criminelen, recherche en mysterieuze moorden? Vier dan jouw Sweet 16 in CSI-thema! Compleet met geel crime scene lint en jouw gasten die verkleed zijn als agent of gevaarlijke crimineel. Bij een Sweet 16 CSI themafeest hoort een bepaald soort aankleding, muziek, kleding en uitnodiging. Tips voor het organiseren van een CSI-feest vind je hier.

Aankleding
Een echte crime scene naar jouw woonkamer of feestlocatie halen is natuurlijk een beetje lastig. Je kunt wel een plaats delict nabootsen met verschillende feestartikelen en spulletjes. Om jou een idee te geven wat er mogelijk is, hebben wij alvast wat items uitgezocht voor een CSI themafeest aankleding. Zo vind je hieronder meerdere soorten geel afzetlint met tekst en afbeeldingen. De kleuren van een Sweet 16 CSI-party zijn zwart en geel en die vind je terug in o.a. slingers, ballonnen en tafelkleden. Een deel van het feest is de aankleding en dat komt voor elkaar met deze decoratie.

Kleding
Op zoek naar kleding voor je CSI feest? Geschikte outfits voor een CSI themafeest zijn een politiepak, een wit recherchepak inclusief mondkapje of een criminelenoutfit met bijvoorbeeld een bivakmuts of een gevangenisoutfit met zwart-witte strepen. Wil je iets creatiefs doen met je kleding, maak dan bijvoorbeeld een jurk met geel afzetlint à la Lady Gaga in de videoclip van ‘Telephone’. Zelfgemaakte outfits zijn ook erg origineel, dus daar steel je sowieso de show mee.

Muziek
Je kunt op een CSI themafeest meerdere soorten muziek draaien. Een spannend achtergrondmuziekje (is gewoon op cd te koop) werkt vaak al erg goed voor de sfeer. Zoek ook een paar nummers op met als thema ‘de politie’ of waarin er gezongen wordt over de politie. Geen inspiratie? Laat jouw gasten dan zelf muziek toevoegen aan een afspeellijst.

Uitnodigingen
Er zijn veel leuke manieren om een uitnodiging voor een CSI themafeest te maken. Denk bijvoorbeeld aan een politiebadge of -pasje waarop je de naam van de genodigde bij de naam op de badge of op het pasje zet. Je kunt ook een uitnodiging maken met silhouetten van krijt die de CSI op de grond maakt en stempels met ‘classified’ erop. Zet vervolgens nog ’top secret’ op de envelop en je uitnodiging is klaar!

Nog wel één waarschuwing: kijk uit voordat je met jouw bivakmuts en zwarte outfit de straat op gaat. Je wilt natuurlijk niet aan worden gezien voor echte crimineel. Veel plezier op het feest en maak er een geweldige avond van!

Sorry, no content found.

Social Media Posts

This is a gallery to showcase images from your recent social posts