Fluor themafeest

Categorie

Categorie
  • All
  • Sweet 16 feestartikelen (13)
  • Sweet 16 Slingers (13)
  • Sweet 16 versiering (2)
  • Ballonnen (1)

FILTER OP VERSIERING TYPE

FILTER OP VERSIERING TYPE
  • 16 jaar versiering (13)
  • Slingers (13)
  • Ballonnen (1)

Zin in een fout feest maar wil je het wel een beetje stijlvol houden? Houd dan een Sweet 16 fluorthema party! Kleding, versiering in fluorkleuren zien er niet alleen vrolijk uit. Die kleuren geven namelijk ook nog eens licht in het donker. Perfect voor als je jouw verjaardag in een club of zaaltje met blacklights wilt vieren. Bij een fluor themaparty hoort een bepaald soort kleding, muziek, uitnodigingen maar ook aankleding. Tips voor een Sweet 16 fluorparty vind je hier.

Aankleding
Fluor aankleding geeft licht in het donker, dus het is leuk om de ruimte aan te kleden met fluor feestartikelen. Wij hebben alvast wat spulletjes voor je uitgezocht om je een idee te geven van wat er mogelijk is. Bijvoorbeeld een roze, groene of gele fluorslinger. Hang deze aan het plafond of aan tafels voor een kleurrijk effect. Ballonnen mogen natuurlijk ook niet ontbreken: die vind je bij ons in fluor roze, groen, oranje en geel. Fluortape is ook handig: daarmee kun je zelfs figuren maken die in het donker oplichten. Erg gave decoratie voor je feestlocatie.

Kleding
Je kunt als dresscode ‘iedereen in normale kleren met fluorkleuren’ nemen, maar je kunt het ook lekker fout maken. Bijvoorbeeld met fluor gele beenwarmers en fluor armbandjes die je hieronder vindt. De heren op het feest kunnen fluoriserende bretels dragen. Ga ook lekker los met felgekleurde fluormake-up: fluor roze lippenstift of onze watermakeup in o.a fluor oranje en roze. Tijdens het feest kun je ook goedkope plastic fluorarmbandje uitdelen. Hoe oud je ook bent: iedereen vindt die dingen leuk.
De muziek
Bij een fluorparty hoort niet een bepaald soort muziek. Je hebt daarin dus vrije keuze. Maak je het een fout feest, dan kun je natuurlijk de jaren 80 hits van je ouders draaien. Is het een minder fout feest? Dan is dancemuziek ook prima, vooral als je het feest in een zaaltje viert of in een club. Kies de muziek uit die jij het liefste op jouw feest wilt horen.

Uitnodigingen
Het leukste is om het thema, de fluorkleuren, terug te laten komen in de uitnodigingen. Ga daarom voor een tekst in fluorkleur op een zwarte achtergrond. Zo springen de letters er extra uit en past het helemaal bij je thema.

Dit is een feest waarbij iedereen zijn kleding- en make-upskills kan laten zien. Zorg er dus voor dat iedereen in fluoroutfit komt en kleed gasten die toch in normale kleren komen aan met fluorslingers en -tape. Maak er een vet en kleurrijk feest van!

Sorry, no content found.

Social Media Posts

This is a gallery to showcase images from your recent social posts