Sweet sixteen jurk kiezen voor je feest

By  | 3 Comments

Het is bijzonder als je zestien wordt, veel meer speciaal dan je vijftiende verjaardag. Voor je sweet sixteen wil je natuurlijk groots uitpakken en als je een meisje bent, hoort daar een feestelijke jurk bij. Bij een jurk moet je waarschijnlijk rekening houden met een paar dingen en je kunt hem online en in de winkel kopen.

Kiezen van je Sweet 16 jurk
Bij het kiezen van een jurk moet je met een paar dingen rekening houden: de prijs, hoe vaak je hem nog aantrekt en het thema van het feestje dat je geeft.
Denk bij prijs aan hoe groot je budget is: je kunt wel een hele dure jurk kopen maar onthoud dat je ook geld kwijt bent aan het feest zelf, zoals voor de drankjes en hapjes, de versiering en misschien wel het huren van de locatie. Houd hier rekening mee, zodat je niet in geldnood komt voor het feest.
Als je je jurk alleen voor je feestje aantrekt, is het misschien een beetje zonde om een dure jurk te kiezen. Er zijn genoeg leuke jurken die goedkoper zijn en handiger zijn voor als je de jurk toch maar een enkele keer draagt.

Met het thema van je feest moet je ook rekening houden: geef je een feestje in de winter buiten, is het niet zo fijn als je bibberend van de kou staat te praten met je gasten. Bij een party op het strand is een iets simpelere jurk prettig, want anders moet je je jurk over het strand heen slepen.

Jurk online bestellen
Als je weet wat voor jurk je zoekt, kun je naar een winkel gaan of hem online bestellen. Kijk eerst op meerdere websites rond naar wat je leuk lijkt en past binnen je budget. Let op aanbiedingen, dit kan veel schelen. Kijk ook goed naar de maattabellen op de site: je wilt niet dat je droomjurk straks niet blijkt te passen en je zonder jurk zit. Vergeet niet dat het even kan duren voor je jurk binnen is: bestel niet een dag van tevoren je jurk; je loopt dan het risico dat er iets misgaat met de verzending en je zonder jurk zit.

Veel plezier alvast met het shoppen voor je jurk en vergeet niet de rest van je outfit: de schoenen die je erbij draagt en je sieraden en kapsel maken de jurk af als ze goed matchen.

Misschien zoek je dit?

3 Comments

  1. Pingback: Sweet sixteen kapsels: zelf doen of laten doen - Sweet16Feest

  2. Pingback: Sweet Sixteen ideeën op Instagram #1 - Sweet16Feest

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.