Hoe maak/bestel je de mooiste sweet sixteen taart

By  | 3 Comments

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart, en omdat je zestiende verjaardag bijzonder is, wil je dat je een mooie taart op tafel hebt staan als je gasten komen. Die taart kun je zelf maken, maar ook bestellen. Daarvoor zijn meerdere mogelijkheden.

Taart zelf maken
Zelfgemaakt is meestal lekkerder, en zelf bakken is nog leuk ook! Je kunt kiezen voor een ‘gewone’ taart zoals een appeltaart, of aan de slag gaan met fondant en versiersels. Op het internet kun je meerdere recepten vinden, maar voordat je aan de slag gaat, moet je jezelf eerst wat vragen stellen; voor hoeveel personen is de taart? Wil je één laag of een taart met meerdere lagen of etages? Ben je ergens allergisch voor en zo ja, welk ingrediënt zal je moeten vervangen of weglaten?
Als je de antwoorden op deze vragen weet, kun je een recept gaan zoeken. Weet je het echt niet, kun je bijvoorbeeld een van deze taarten maken: oreo taart, cheesecake, regenboogtaart (met kleurstoffen zorg je ervoor dat de binnenkant van de taart regenboogkleuren heeft) of een basistaart die je versiert met fondant. Bedenk ook: je hoeft niet altijd een grote taart te maken als er veel gasten komen, je kunt ook meerdere kleine taarten maken. Als laatste tip moet je goed plannen wanneer je ermee gaat beginnen, want als een taart mislukt, kun je in tijdnood komen.

Taart online bestellen
Zelf een taart maken lukt niet iedereen, want het kan zijn dat je geen tijd hebt daarvoor of simpelweg geen keukenprins(es) bent. Gelukkig is er ook de mogelijkheid om je verjaardagstaart te bestellen, bij de bakker of bijvoorbeeld op gefeliciTAART.nl.
Op gefeliciTAART.nl kun je een simpele slagroomtaart bestellen, maar ook taarten met marsepein, een zelfgekozen afbeelding erop of taarten in verschillende smaken: denk aan limoen-citroen, chocolade-karamel of een carrotcake. Houd je van chocolade maar eet je geen gluten? Dan kun je op gefeliciTAART.nl kiezen voor de glutenvrije chocoladetaart. Als je op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, heb je de taart volgende dag in huis, en je kunt zelf kiezen rond welke tijd de taart bezorgd wordt.

Taart hoort bij een verjaardag, en of je hem nou zelf maakt of laat bezorgen: eet smakelijk alvast!

Misschien zoek je dit?

3 Comments

  1. Pingback: Kaarsjes op je sweet sixteen taart - Sweet16Feest

  2. Pingback: Cadeaubonnen als verjaardagscadeau: van paintballen tot surfen - Sweet16Feest

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.