Cadeautips voor zestienjarigen

Binnenkort viert je nicht/neef/zus/dochter zijn/haar zestiende verjaardag, en daar wil je natuurlijk een cadeau aan geven. Geld is altijd een optie, maar het is leuker om een écht cadeau te geven. Hier vind je wat ideeën over wat je aan een zestienjarige kunt geven.

Sieraden & kleding
Uiterlijk is heel belangrijk voor jongeren, en ze willen er daarom goed uitzien. Wat het meestal goed doet bij een meisje zijn sieraden: ringen, een leuke ketting, een armbandje enz. Sieraden kun je bijvoorbeeld halen bij een sieradenwinkel als Mijnbedels.com, vooral als je iets speciaals wilt, kun je het beste naar een sieradenwinkel gaan. Voor jongens en meisjes geldt dat ze soms dure kleren willen, en daarom kun je bijvoorbeeld een cadeaubon geven van een dure kledingzaak waar ze graag shoppen, of hem/haar verrassen met een item van hun favoriete kleding- of schoenenmerk.

Technologie
Veel zestienjarigen besteden veel aandacht aan hun telefoon en kopen daar veel voor. Daarom is het leuk om bijvoorbeeld een telefoonhoesje te geven, of wat bij veel jongeren snel kapot gaat (en ze daarom nieuwe nodig hebben): oortjes voor hun muziek. Een cadeaukaart voor Spotify of Itunes is vaak ook erg gewild, vooral omdat ze daarmee muziek kunnen luisteren. Bluetooth speakers kun je voor minder dan tien euro kopen bij diverse webshops zoals Aliexpress.com, en zijn ook een goede optie.

Games
Vooral leuk voor jongens die veel achter hun spelcomputer zitten: games. Games zijn vaak erg duur en als ze uitgespeeld zijn, willen gamers graag nieuwe. Je kunt een game geven als gezamenlijk cadeau: dan deel je de kosten. Vraag van tevoren aan de ouders of vrienden van de jarige welke game hij/zij graag zou willen, zodat je er niet een koopt die hij/zij al heeft. Tip: kijk eens op website van Nedgame, zij hebben vaak leuke aanbiedingen.

Uitjes
Naast spullen kun je ook een uitje of activiteit cadeau doen: denk aan een bioscoopbon of een dagje pretpark. Hiermee bezorg je de jarige niet alleen een leuk cadeau, maar ook een leuke dag. Kijk rond op internet wat er is aan dagjes uit die de jarige zou waarderen en let op aanbiedingen: dit kan veel schelen in kosten. Iemand Echt verrassen? Geef een belevenis kado!

Dit waren maar een paar suggesties, er zijn nog veel meer opties voor cadeaus. Kijk vooral naar wat de jarige graag zou krijgen en wat bij hem of haar past, dan wordt jouw cadeau een top geschenk voor hem/haar. Neem ook eens een kijkje op Yoursurprise voor een echt origineel kado!

WhatsApp
Facebook
Pinterest