Waarom opblaasdieren op een Sweet Sixteen thuishoren

De gedachte die je misschien als eerste kreeg bij het lezen van deze titel is: ‘Huh? Opblaasdieren? Die horen in het zwembad toch?’. Dat klopt, maar opblaasdieren zijn ook erg leuk als feestdecoratie voor jouw Sweet Sixteen party. Waarom dat zo vrolijk is en op welke manieren je ze kunt gebruiken, lees je hier.

Tot een paar jaar geleden waren opblaasdieren zoals dolfijnen, haaien en andere beesten vooral bedoeld voor kinderen om in het zwembad te gebruiken. De afgelopen jaren is het aantal festivals heel erg gegroeid en willen DJ’s iets bijzonders maken van hun optredens. Op een gegeven moment ontstond het idee om opblaasdieren te gebruiken voor in het publiek. Dit werd een groot succes en langzaam werd dit ook een trend op andere evenementen en verjaardagen.

Decoratie en spel
Opblaasdieren zijn namelijk geweldige decoratie en leuk als spel voor de gasten op een feest. Het is fijne versiering omdat opblaasdieren relatief goedkoop zijn, niet snel kapot gaan en door hun lage gewicht makkelijk op te hangen of te verplaatsen zijn. Verder is het voor de gasten, zeker als er een dj aan het draaien is, leuk om over te gooien met de opblaasdieren en ze zo door het publiek te bewegen. Dat laatste zie je veel op video’s van grote festivals: daarvoor worden ook vaak opblaasballen gebruikt.

Voor elk feest een opblaasbeest
Online zijn er erg veel verschillende soorten opblaasdieren te vinden. Hier vind je opblaasdieren in alle soorten en maten die jij je maar kunt wensen. Voor een feest in oceaanthema kun je kiezen voor opblaasbare dolfijnen, haaien en een Nemo vis. Ook zijn er giraffes, zebra’s, leeuwen, olifanten en nijlpaarden te vinden voor party’s in safarithema. Voor elk thema is er wel een bijpassend opblaasbeest beschikbaar.

Bekijk hier alle leuke opblaasdieren >>

Bekijk hier alle leuke opblaasdieren >>

WhatsApp
Facebook
Pinterest