de liptattoo/lipsticker: Een kunstwerk op je lippen

Voor een verjaardag wil je er natuurlijk tip top uitzien, zeker als het jouw eigen Sweet Sixteen feest is. Als jarige wil je vaak opvallen: iedereen moet weten dat jij degene bent die jarig is. Een manier waarop je in ieder geval alle aandacht trekt, is door het opplakken van een lipsticker of liptattoo. Wat dat precies is en hoe je het gebruikt, lees je hieronder.

Lippenstift en lipgloss bestaan al erg lang: misschien dat jij het zelf ook gebruikt of vroeger hebt gebruikt. Lipgloss en lippenstift zorgen alleen voor een kleurtje op je lippen. Veel kunstenaars en visagisten vonden dat het veel mooier en creatiever kon. Ze gingen zelf aan de slag en maakten met een kwastje, verf en glitters van de lippen van hun modellen prachtige kleine kunstwerkjes. Voorbeelden hiervan zijn o.a. Andrea Reed, Laura Jenkinson en Celine Nonon.

Liptattoo’s in verschillende patronen/kleuren
Het maken van zulke creaties op je lippen is leuk en origineel, maar daar hebben de meeste mensen te weinig tijd voor. Daarom zijn er lipstickers en tijdelijke liptattoo’s uitgevonden. Je kunt ze online veel vinden, bijvoorbeeld hier (insert link in woordje ‘hier): je kunt voor een grappige rode sticker met witte stippen gaan of juist voor glitterstickers als je een glamoureus feest geeft. Stickers in dierenprint vind je hier ook: in bijvoorbeeld rode zebrastrepen of paarse pantervlekken. Voor elke party een passende sticker dus.
Elke lipsticker blijft maar een bepaald aantal uren zitten. Dit komt doordat je natuurlijk praat, eet en drinkt. Gelukkig krijg je meestal bij elke lipsticker die je koopt twee reservestickers erbij. Afhankelijk van of je eet of drinkt blijft een sticker ongeveer 4 tot 8 uur zitten. Daarna wordt het tijd om de sticker te vervangen: anders valt hij na een tijdje vanzelf van je lippen af. Je kunt ook verschillende soorten stickers op één avond dragen als leuke afwisseling.

WhatsApp
Facebook
Pinterest