De rode loper op: Sweet Sixteen in stijl

By  | 0 Comments

Jouw Sweet Sixteen party is een feest dat jij en jouw gasten niet snel zullen vergeten. Daarom wil je alles uit de kast trekken om het jouw vrienden naar hun zin te maken. De beste manier om ze welkom te heten, is door het uitrollen van een rode loper voor jouw voordeur. Een rode loper heeft veel voordelen en welke dat zijn lees je in dit blog.
Rode lopers worden al ontzettend lang gebruikt. Het meest bekende voorbeeld is een rode loper bij filmpremières en prijsuitreikingen. Veel artiesten en sterren trekken speciaal voor deze loper hun mooiste jurk of pak aan. De rode loper geeft een luxe en chic gevoel aan de mensen die naar een evenement gaan.

Soorten rode lopers
Om die reden is een rode loper vaak een leuk idee voor een verjaardagsfeest. Heb je als thema ‘famous’ of ‘films’ of iets wat daar op lijkt? Dan is een rode loper echt de kers op de taart van jouw party. Het is erg mooi om te zien hoe al jouw gasten in chique kleding en prachtige make-up en haar over jouw rode loper naar de ingang van de feestlocatie lopen. Voor het ontvangen van de VIP gasten is een loper ook ontzettend handig: je voorkomt daarmee ook dat andere gasten stiekem naar binnenlopen.
Het kan zijn dat jouw feest als thema de kleur blauw heeft (of een andere vloekende kleur) waarbij een rode loper niet staat. In dat geval kun je alsnog een loper voor de deur leggen; er zijn online veel meer kleuren dan alleen rood te vinden. Bijvoorbeeld hier (insert link website in woordje ‘hier’): lopers in het blauw, groen, geel en zelfs zwart kun je hier bekijken en aanschaffen.

Romantische en griezelige lopers
Heeft jouw party een heel ander thema dan glitter & glamour? Dat is ook geen enkel probleem. Voor het vieren van halloweenfeesten in stijl kun je voor de witte loper met bloederige voetafdrukken kiezen. Dat geeft een extra spooky effect aan jouw Sweet Sixteen Halloween feest. Voor een Valentine’s day party is een roze, rode of witte loper met hartjes weer heel erg geschikt. Strooi er voor een nog mooier effect rozenblaadjes overheen en jouw gasten krijgen een perfecte entree.

Een rode loper geeft jouw gasten dus een glamoureus gevoel en het zorgt voor een warm ontvangst voor ze. Rol de rode loper maar alvast uit!

Misschien zoek je dit?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.