Wie komen er op jouw feest?

By  | 0 Comments

Je bent jarig en je hebt zin in een feestje. Je ouders willen graag dat je thuis je feestje houdt, maar er komen zoveel mensen hoe ga je dat nu oplossen? Wees creatief en kijk eens welke ruimte in huis je leeg kunt maken, zodat je daar lekker met je vrienden kunt feesten. Misschien wel de garage of buiten een tent opzetten, zodat de hele klas mee kan komen feesten?

Je ouders vermaken zich wel met een filmpje of wat anders, maak duidelijke afspraken dat het jouw feestje is zodat jij lekker je gang kunt gaan en geen last hebt van je ouders. Ze zullen misschien wel thuis willen zijn voor “als er wat aan de hand is”… Maar je hoeft ze niet de hele avond te zien, als je maar afspraken maakt samen en dit uitlegt dan snappen zij dat best!

Gezelligheid creëer je zelf
De gezelligheid voor je feestje heb je ook zelf in de hand, alcohol heb je niet nodig. Zorg dat je lekkere drankjes maakt met stukjes fruit, lekkere hapjes serveert, sfeervolle verlichting hebt en gezellige muziek draait. Ook de aankleding doet veel, kies een thema, pas alles aan, hang ballonnen op en zorg er voor dat iedereen als hij of zij binnenkomt meteen in de feeststemming is. Kies je leukste paar sneakers en feesten maar!

Je kunt lekker los gaan, je vrienden zullen het vast en zeker een te gek feesten vinden en als je niet de eerste jarige bent uit je vriendenkring, kun je altijd kijken hoe zij het geregeld hebben. Een paar dingen zul je wellicht hetzelfde willen doen, maar niet alles toch? Ben creatief, vraag eventueel je vrienden om hulp en dan wordt jouw feest als je 16 jaar wordt echt een knalfeest, waar je nog lange tijd aan terug zult denken en waarover nog lange tijd wordt gesproken.

Laatste berichten van Inge (alles zien)

Misschien zoek je dit?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.