Tips voor Sweet 16 jurkjes

Waarom een Sweet 16 jurk?
Één keer in het jaar ben je jarig, één keer in je leven word je 16. Deze dag is hét moment om het stralende middelpunt te zijn tussen je vriendinnen. Het belangrijkste is dat jij je op deze dag mooi en gelukkig voelt. Natuurlijk besteed je aandacht aan je haar en je make-up, maar een mooi Sweet 16 jurkje kan niet ontbreken en bezorgt je de perfecte dag.
Als jij je Sweet 16 viert, zullen ook veel van je vriendinnen een jurkje dragen. Het is daarom belangrijk dat je een jurkje zoekt waarin je absoluut de show steelt. Om het perfecte jurkje te kiezen zijn een aantal zaken belanrijk.

First things first: Waar moet je op letten?
Om het juiste jurkje te vinden tussen de enorme hoeveelheid Sweet 16 jurkjes die je worden aangeboden, moet je voor jezelf nagaan waar je precies naar op zoek bent.

Wat voor kleur zoek ik?
Je zou bijvoorbeeld een dresscode af kunnen spreken. Iedereen komt dan in één bepaalde kleur. Dit zorgt gegarandeerd voor leuke kiekjes voor later!
Je kunt er ook voor kiezen om iedereen in één bepaalde kleur te laten komen, maar zelf een hele andere kleur te dragen. Zo sta je zeker weten in het middelpunt, en op een dag als deze is dat helemaal niet erg!

Geel Sweet 16 Jurkje

In wat voor lengte voel ik me prettig?
Dit is een hele belangrijke vraag. Je wilt je natuurlijk op je mooist voelen, maar het jurkje moet zeker ook comfortabel zitten. Je kunt kiezen voor een korte, middellange, of lange jurk. Er was een periode waarin lange jurken als ‘oudbollig’ gezien werden. Deze tijd is helemaal voorbij! Eigenlijk is elke lengte fashionable verantwoord, zolang deze maar niet té kort is, want dan ga je gegarandeerd aan het jurkje trekken. Dit ziet er niet leuk uit en zorgt ervoor dat je je constant zorgen maakt over je jurkje! Not done.

Hoe kies je nu the perfect dress?
Nu je je vereisten op een rijtje hebt gezet, kun je op zoek naar het perfecte jurkje. Onthoud dat er genoeg goedkope jurkjes te vinden zijn en dat het juiste jurkje je echt geen vermogen hoeft te kosten. Het moet tenslotte wel leuk blijven!

Waar koop je jouw Sweet Sixteen Jurkjes?
Er zijn honderden webshop waar je jouw mooiste jurkjes goedkoop en makkelijk kunt scoren. Een paar leuke webshops zijn:
– De jurkjes van Totally Perfect >>

The sweeter the dress, the sweeter the 16!

Cocktailjurkje

Unknown-3

Unknown-4

WhatsApp
Facebook
Pinterest